Ook Californie wil loten van staatsloterij online gaan verkopen

Ambtenaren van de staatsloterij van Californië hebben laten weten dat ze gaan kijken naar de mogelijkheid om loten te verkopen via het internet nu dat het departement van justitie heeft laten weten dat dit niet tegen de wet zou zijn. Afgelopen dinsdag, zei het hoofd van de staatloterij, Robert O’Neill het volgende: “Internet is geen enorme markt voor het verkopen van loten, maar het is nu wel een optie.” De ambtenaren zullen kijken of het inderdaad niet tegen de wet is.

Door de uitspraak van de rechter is het nu mogelijk om loten te verkopen via het internet, maar ook mag men online poker en andere online gok spellen aanbieden. De rechter heeft namelijk bepaald dat de Federal Wire Act alleen van toepassing is op het gokken op sportwedstrijden en niet op andere vormen van online gokken. En dit opent voor sommige bedrijven natuurlijk veel nieuwe mogelijkheden als het hun online gok activiteiten betreft en daar willen sommige staten, zoals californie, New York en Illinois, nu van gaan profiteren.

© www.thegamingglobe.com - alle rechten voorbehouden. Deze site heeft als doel geïnteresseerden in online casino’s te informeren. Gok verstandig & met mate.| Site Map | Privacy policy | Disclaimer