Veel mogelijkheden in Italië voor online gok bedrijven

Italië schijnt tegenwoordig de plek te zijn waar je echt moet wezen als je online wilt gokken. Twee grote online gok bedrijven hebben zich in de afgelopen tijd in Italië gevestigd, nadat bekend werd dat Italië een goede plek is om online gok bedrijven op te zetten.

Paddy Power en Prima Networks zijn slecht twee van de vele bedrijven die zich in Italië gevestigd hebben en veel andere bedrijven denken erover om hetzelfde te gaan doen. Paddy Power heeft laten weten dat het van plan is om het bedrijf nog verder uit te breiden in Italië.

Maar ondanks het feit dat online gok bedrijven zich graag in Italië willen vestigen, blijft Italië zelf worstelen met de licenties en gok wetten, die hierdoor kunnen ontstaan. Italië heeft daarom overwogen om buitenlandse online gok bedrijven geen licenties te verlenen, maar dit is wettelijk niet mogelijk voor het land. Het zal dus moeten leren omgaan met de groeiende online gokmarkt in het land en zorgen dat alles in goede banen loopt.

© www.thegamingglobe.com - alle rechten voorbehouden. Deze site heeft als doel geïnteresseerden in online casino’s te informeren. Gok verstandig & met mate.| Site Map | Privacy policy | Disclaimer