Keno - profiteer van hoge winstkansen bij keno spelen

Ten onrechte is het spel keno niet zo bekend in Nederland. Het is een oud spel dat naar verluid al 200 voor Christus in China is ontwikkeld. Als zo`n spel ruim 2000 jaar later nog steeds beoefend wordt, dan moet er toch wat aan de hand zijn.

Hoe moet je keno spelen? Dat is eenvoudig te leren. Eigenlijk is keno een soort roulette. Het verschil is dat bij keno op meerdere nummers tegelijk ingezet kan worden. Je kan inzetten op bijvoorbeeld twee nummers, of vier, of zes, of misschien zelfs tien. Vervolgens worden er 20 nummers willekeurig getrokken. Hoe meer de door jou gekozen nummers overeenkomen met de getrokken nummers, hoe meer je wint. Inderdaad, keno is eigenlijk een loterij.

Bij online keno gaat het ook zo in zijn werk. Speel je keno online, dan zal je misschien moeten wennen aan het hoge tempo van het spel. Kiezen, inzetten en daarna cashen. Of proberen om de verliezende ronde goed te maken via een nieuwe ronde.

Online keno spelen is dus een puur kansspel. Toch kun je enkele zaken in eigen hand houden. Je bepaalt immers zelf waar je op inzet. Een ander aantrekkelijk aspect is dat keno zo complex kan worden als de aanbieder maar wil. Soms komt het namelijk ook voor, dat je juist wordt uitbetaald, als je helemaal niets correct hebt voorspeld. Dan zet je bijvoorbeeld in op 20 nummers, en als ze alle 20 niet worden getrokken,dan ben je toch nog de gelukkige winnaar.

© www.thegamingglobe.com - alle rechten voorbehouden. Deze site heeft als doel geïnteresseerden in online casino’s te informeren. Gok verstandig & met mate.| Site Map | Privacy policy | Disclaimer